Cautare

676 de rezultate pentru "luceafarul oradea" (2.94 secunde)
92/2003 privind Codul de procedura fiscala, Directia Generala a Finantelor Bihor face cunoscut ca pe 8 august, la ora 10:00, in Oradea, la sediul DGFP Bihor - str.
Noua companii si consortii au depus oferte pentru reabilitarea DN 79 (Arad-Oradea) si DN 19 (Oradea-Satu Mare), potrivit datelor remise de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR). ... Pentru tronsonul Arad-Oradea, 104 km (DN 79), au depus oferte companiile:
Cel de al 15-lea supermarket Carrefour Express a fost deschis, ieri, la Oradea, in cartierul Rogerius, in incinta fostului supermarket Artima. ... La eveniment a participat si Ghoerghe Carp - viceprimarul municipiului Oradea si Dumitru Voloseniuc - vicpresedinte al CJ Bihor.
Firma a achizitionat, pentru suma de 6,25 milioane de euro, doua obiective in Oradea (un complex cu 388 de apartamente) si Satu Mare (un ansamblu rezidential cu 165 de locuinte).
Federatia Patronilor Bihor (FPB), Camera de Comert si Industrie, Consiliul Local al IMM Oradea si Unimpresa Bihor au semnat ieri un parteneriat cu Consiliul Judetean Bihor care are drept tinta consolidarea legaturilor dintre mediul institutional si mediul de afaceri.
Ruskii Alumini negociaza vanzarea fabricii SC Cemtrade (fosta Alumina) Oradea ca urmare a faptului ca aceasta nu mai este profitabila, dupa ce unitatea a fost inchisa si pusa in conservare in 2006.
Consiliul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Oradea implementeaza in aceasta perioada proiectul "IMM-urile din Romania si Ungaria impreuna in Europa", in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Békés din Ungaria.
Consiliul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Oradea a finalizat, la sfarsitul lunii noiembrie, proiectul "IMM-urile din Romania si Ungaria, impreuna in Europa", finantat in cadrul Programului PHARE CBC Romania-Ungaria 2005.
Ministerul Internelor si Reformei Administrative a acordat titlul de parc industrial societatii comerciale "Eurobisness Parc Oradea", societate ce administreaza parcul industrial din Oradea. Parcul se intinde pe o suprafata de 121,29 de hectare si este inclus in domeniul public al municipiului Oradea.
Mondex - Bucuresti Berceni Inmedio - Bucuresti Pallady Leonardo - Constanta 1 Takko - Constanta 2 Nino - Oradea 1 Sensiblu - Oradea 2 Docnet - Timisoara 1 HelpNet - Timisoara 2 Takko - Arad Jysk - Baia Mare Humana - Cluj Napoca Takko - Deva C&A - Galati Humana - Pitesti Xeladior - Ploiesti B&B - Satu Mare Jysk - Suceava Lista Galeriilor Real participante la promotie:
Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L.Caragiale" Bucuresti, 1969 A trecut cate o stagiune pe la teatrele din Botosani si Arad, inainte de a poposi la Oradea.
In perioada 20-22 septembrie 2013, Mineral Expo revine in Oradea la Casa de Cultura a Sindicatelor. ... Deschisa publicului in intervalul orar 10.00-19.00, cand bunul gust va invada Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea, manifestarea reuneste peste 35 de expozanti pasionati de geologie, mineralogie.
Consultatiile s-au desfasurat in 32 de clinici din 16 orase (Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova, Focsani, Iasi, Suceava, Bacău, Satu Mare, Timisoara, Pitesti, Oradea, Cluj Napoca, Ploiesti, Targoviște și Arad).
Daca este sa ma refer la universitatea de unde vin si pe care cu mandrie o reprezint, as dori sa va transmit ca Universitatea din Oradea devine o universitate din ce in ce mai performanta, unde preocuparile pentru reforma si imbunatatirea performantei incep sa produc primele efecte.
Oficialii olteni incearca sa parafeze un joc amical si pentru miercuri, discutiile purtandu-se cu Luceafarul Oradea (locul 10 in B2).
Partida FC Timisoara - Gloria Bistrita s-a disputat ieri-seara, dupa inchiderea editiei. Luceafarul Oradea - Ariesul Turda 3-0 (la "masa verde").
Arad (Cinema City), Bacau (Cinema City), Braila (Cinema City), Bucuresti (Cinema City ParkLake, AFI Cotroceni, Mega Mall, Sun Plaza), Constanța (City Park Cinema City), Galati (cinema City), Caransebes (Cinema 3D Luna), Cluj Napoca (Cinema City Iulius Mall), Targu Mures (Cinema Arta si Cinema City), Oradea (Cinema Palace), Oravița (Cinema 3D-Casa de Cultura), Ploiesti (Cinema City Shopping City), Resita (Cinema Dacia), Sfantu Gheorghe (Cinema Arta, din 27 ianuarie), Suceava (Cinema City), Timisoara (Cinema City Shopping City) si Vulcan (Cinema Luceafarul).
Emil Boc vine la Oradea Miercuri, Filarmonica de Stat din Oradea va gazdui ceremonia de lansare a candidatilor PDL Bihor.
Este vorba de Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare din Mehedinti si CET Arad, Oradea si Brasov. ... Conform informatiilor prezentate, beneficiarii SNLO ale caror datorii au fost cesionate sunt CET-urile din Arad, Brasov, Oradea si Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare Turnu Severin.
El a mai spus ca nu a reusit sa apara in fata presei din Bihor si din cauza ca nu are niciun spatiu in Oradea pentru a-si deschide un birou parlamentar, dar si pentru ca el mai are opt judete in care exista comunitati de cehi si slovaci pe care le reprezinta.
google-analytics.com